20.05.2017

Premis FAD 2017

Casa Aleix i Mariona / Centre d'activitats integrat en el paisatge

El projecte 'Centre d'activitats integrat en el paisatge' a Les Llosses ha sigut seleccionat als premis FAD d'arquitectura 2017.

tancar

15.05.2017

Premis d'arquitectura de les comarques de Girona 2017

Casa Aleix i Mariona / Centre d'activitats integrat en el paisatge

Els projectes 'Casa Aleix i Mariona' i ' Centre d'activitats integrat en el paisatge' han sigut seleccionats als premis que organitza el COAC per a la provincia de Girona

tancar

15.07.2015

Iconic Awards 2015, guayadors de la categoria de concepte urbà

e(co)stratègia

El German Design Council ha donat el primer premi de la categoria de concepteurbà dels Iconic awards per al projecte als entorns del riu Besòs e(co)stratègia. El jurat ha valorat que ''This remarkable landscape design located in close proximity to Barcelona depicts a “green” platform that spans a heavily frequented traffic artery and, in doing so, combines the untouched wilderness of a natural preserve, agricultural areas and urban structures in a spectacular manner. The open space planning is exemplary in regard to the ecological aspect and useful, since the beautifully arranged area full of plants and trees can serve as a recreational destination for residents of the city as well.''

tancar

25.09.2014

Finalistes premis Nan al millor projecte residencial

Casa Migdia

La casa Migdia ha estat designad finalista als Premis NAN 8 en la categoria de projectes residencials.

tancar

25.09.2014

Finalistes premis Nan a la eficiència energètica

OCAitv Alcorcón

OCA itv Alcorcón a estat designat finalista als Premis NAN 8 en la categoria d'eficiència energètica.

tancar

10.09.2014

Premi COAM al millor projecte construït a la comunitat de Madrid

OCAitv Alcorcón

L'edifici d'inspecció tècnica de vehicles OCA a Alcorcón a guanyat el premi COAM per a ser un dels millors projectes d'arquitectura construït a la comunitat de Madrid durant l'any 2013.

Web concurs

tancar

27.07.2013

Les 16 portes de Collserola. Porta de la Trinitat. Barcelona

e(CO)stratègia / 1r Premi.

Taller SAU ha guanyat el concurs '16 Portes de Collserola: Porta de la Trinitat'. El projecte dibuixa un nou coixí biològic entre la ciutat i el parc natural de Collserola a través d'agrosistemes, recupera la secció de la vall entre la serra de Collserola i la serra de Marina connectant-les medioambientalment amb el corredor biològic del Besòs, consolida els teixits de verds urbans de la ciutat, conecta el barris de Trinitat amb Santa Coloma i dóna a la ciutat una nova porta.

Web concurs

tancar

22.12.2011

Concurs restringit FOS/BOS Kaufbeuren. Alemanya.

Blumen / Equip seleccionat.

Seleccionat l'equip de Sau per a participar a aquest concurs restringit per a la ampliació de l'escola d'arts i oficis de Kaufbeuren.

tancar

24.05.2011

Ortserweiterung Kirchheim b. München. Alemnaya.

Colonized Fields / Menció honorifica.

Sau Taller d'Arquitectura ha guanyat una Menció Honorífica al concurs internacional 'Ortserweiterung Kirchheim b. München'. Per a projectar el creixement urbanístic de la localitat de Kirchheim, Munich.

www.competitionline.com

tancar

01.06.2001

Premis COAC Girona. 1990-2000

Cases Molí / Projecte seleccionat.